Ny webbplats skapad av RIPPLE46

maj 1, 2022

Efter mycket planering är nu äntligen vår nya webbplats live! Vi valde att samarbeta med RIPPLE46 p.g.a. dom främst stack ut från mängden med deras hemsida. Deras portfolio (webbprojekt) på Instagram såg lovande ut och både Peter och Sara verkade vara två fina människor att ha att göra med.

Innehållsförteckning

Introduktion

RIPPLE46 drivs av två frilansare i Sundsvall som heter Peter Nordlund och Sara Skogsberg.
Sara har stått för desigen av webbplatsen med UI/UX.
Peter har stått för webbutveckling och sökmotoroptimering.

Dom började 2020 och Peter har sysslat med att skapa webbplatser sedan han var 13 år. Sara är en konstnärssjäl som finner utlopp för sin kreativitet genom både konst och design.

Deras signum är att skapa kraftfulla webbplatser i WordPress och är ett vasst alternativ till dom stora webbyråerna. Dom skapar webbplatser med premiumverktyg som är noggrant utvalda för att inte belasta laddningshastigheten vilket är väldigt viktigt när det kommer till användarupplevelse och sökmotoroptimering.

Webbdesign

Webbplatsen har först skissats upp med verktyget Adobe XD där Sara fick fria händer till att inspirera oss då vi visste vad vi ville ha men inte hur det skulle se ut. Vi ville att webbplatsen skulle vara professionell, stilren och tilltalande och bifogade några länkar inom samma nisch för att inspirera Sara. Det hon sedan skapade utvecklades mer och mer till något genuint som vi kände starkt att detta kommer bli riktigt bra.

Vi önskade ett antal undersidor för att kunna beskriva våra tjänster på bästa sätt tillsammans med ett nyhetsgränssnitt där vi själva kan lägga upp nyheter, delge tips och generell fördjupning inom olika tjänster och produkter som vi erbjuder.

Utöver detta så behövde webbplatsen givetvis vara användarvänlig där man får en snabb och tydlig överblick på vilka vi är och vad vi erbjuder i en miljö som är lättnavigerad. Sen är det förstås alltid viktigt med en webbplats som har bra användarupplevelse 🙂

Slutligen nådde vi en design som vi kände att vi ville köra på och Peters arbete kunde påbörjas.

Webbutveckling

När skissen var godkänd satte Peter igång med att skapa webbplatsen i WordPress med verktyg som utgår ifrån så ren kod som möjligt men också med tanke på att det ska vara användarvänligt i bakgrunden för oss att sköta webbplatsen med att skapa artiklar, byta texter och bilder m.m.

Peter har strukturerat upp back-end tillsammans med automatiska uppdateringar, backupsystem och antivirus program som ser till att webbplatsen har både "livrem, hängslen och lim i kalsongerna".

Sökmotoroptimering

Webbplatsen har bearbetats med grundläggande Teknisk SEO där man går igenom säkerhet, laddningstid, länkstruktur m.m. så att sökrobotarna kan indexera hela webbplatsen så snabbt och smidigt som möjligt utan att ens s.k. "crawl budget" går till spillo.

Även grundläggande On-page SEO har bearbetats där webbsidor optimerats och anpassats med professionella verktyg.

RIPPLE46

Livsstids licenser och premiumverktyg

Ytterligare en punkt att ta upp är att webbplatsen har skapats med mycket kostsam utrustning och tillhörande livsstidslicenser kring skapandet som RIPPLE46 inte tar ut månadsavgift för. Verktygen tillsammans med Peters kunskap är utformade på ett sätt som gör det väldigt enkelt för oss att sköta webbplatsen i en lång tid framöver.

För en hållbar framtid

Ytterligare en punkt som RIPPLE46 stod ut med är att Sara och Peter står för hållbar framtid. Dom har valt att sponsra företag och organisationer som har en genuint och godhjärtat tänkande när det kommer till denna aspekten och samarbetar inte med vem som helst. Mer om RIPPLE46 finner du på deras webbplats.

RIPPLE46s Ord

Vi är väldigt tacksamma av att få samarbeta med Signum Reklam. Sebastian har varit väldigt tillmötesgående under hela proccessen. Tack för förtroendet och möjligheten till detta uppdrag Sebastian. Vi ser fram emot vad framtiden har att ge. All ljus och kärlek till dina drömmar och visioner.

Kundens ord

Som företagare är det inte alltid lätt att släpa tyglarna till någon annan, för att göra det krävs ett enormt förtroende till de man ger den möjligheten. Jag är så tacksam för både Sara och Peter som har varit extremt förtroende ingivande, tydliga och tillmötesgående genom hela processen. Det är en realtivt stor investering att bygga en helt ny hemsida därför är viktigt att välja rätt samarbetspartner. Jag kan starkt rekommendera RIPPLE46 till andra som vill utveckla sin hemsida och digitala närvaro.

Ta kontakt med oss redan idag och berätta om hur du vill växa. Låt oss hitta en lösning om kan hjälpa dig att förverkliga dina framtidsvisioner.

Huvudformulär (index, tjänster, om oss, artiklar)
chevron-down