Dekor & Indredning

Butiken eller kontoret där du finns kan på olika sätt spegla ditt företag och hjälpa till att förmedla en känsla. Din dekor och inredning kan berätta vem  du är och också bidra till en trivsam arbetsmiljö. 
Det kan du göra på många olika sätt – exempelvis genom en fönsterdekor, frosta glasytor, sätta folie på befintliga tak, vägg eller golv eller till och med sätta upp en enklare vägg med ett skivmaterial. Vi hjälper dig att hitta en helhetslösning där allt från idé till färdigmonterad dekor ingår.

Läs mer
dekaler

Dekaler

Vi gör dina dekaler i valfri färg, form och storlek och ser till att de fäster oavsett vad de ska klistras på.

Sol- och säkerhetsfilm

Med solfilm på fönsterglasen i ditt hem eller i dina kontorslokaler kan du spara stora belopp på energikostnaderna, skapa en behagligare och mer produktiv arbetsmiljö, minska blekningen av inredningen och få en snyggare exteriör.

Säkerhetsfilm är ett osynlig skydd till dina fönster och glasytor. Det skyddar dina nära och kära samt dina ägodelar från hårt väder, intrång, olyckor och även vid attentat.

sol och säkerhetsfilm
expo

Expo

Vi hjälper dig synas på din nästa konferens eller mässa. Efter att själv ha stått på flertalet mässor vet vi hur viktigt det är med en genomtänkt monter. Hos oss hittar du allt du behöver i form av: 

  • Rollup
  • Bord
  • Väggar
  • Mattor
  • Gatupratare
  • Tält

Flaggor

En flagga är ett ett tydligt sätt att visa var du finns och upplevs glatt och festligt. Hos oss kan du beställa din flagga vare sig det är en beachflagga, kioskflagga eller till din flaggstång.

flaggor

Hur vill du att ditt företag ska representeras?

Ta kontakt med oss redan idag och berätta om hur du vill växa. Låt oss hitta en lösning om kan hjälpa dig att förverkliga dina framtidsvisioner.
Dekor
chevron-down