skyltar

Skyltar

En fysisk skylt är ett av de mer klassiska sätten för marknadsföring och kan vara en viktig del för att få ditt företag att växa. Det är därför viktigt att fundera över vad som är målet med skylten för att nå just din målgrupp.

En skylt ska berätta vem du är och var du finns – genom val av material, placering och utformning. En fasadskylt märks tydligt för förbipasserande vilket företag som har sin verksamhet i byggnaden och kan exempelvis ge spontana kunder.

En skylt kan också fungera som anvisare för dina besökare, de som levererar gods eller din personal. Vi hjälper dig att hitta en helhetslösning där allt från idé till färdigmonterad skylt ingår.

Mer om skyltar, kostnader och bygglov m.m. hittar du här.

Läs mer

1. Planering & platsbesök

Vi gör ett platsbesök för att se vilka möjligheter som finns för optimal skyltning. Här bedömer vi även storlek och infästningsmöjligheter.

2. Design

Vi ger dig ett förslag som matchar dina önskemål och profil. Genom ett fotomontage kan du se hur skylten kommer se ut på plats.

3. Bygglov & tillstånd

I de flesta krävs ett bygglov för att sätta upp en skylt och i vissa fall kan det även krävas andra tillstånd. Vi hjälper dig med alla handlingar och nödvändiga kontakter med myndigheter.

4. Tillverkning

Vi tillverkar eller beställer skyltar av toppkvalitet.

5. Riskanalys

Vi gör en riskanalys av montaget och i de fall där arbetet kan påverka trafiken upprättas en TA-plan.

6. Montage & Installation

Med erfarna montörer monterar vi skyltarna och certifierade elektriker installerar eventuell el.

Våra material

Platsen för dina skyltar är tongivande för vilka material som kan bli aktuella. Allt för att din skylt ska hålla under en längre tid och framträda på bästa sätt. Hör av dig så kan vi berätta mer!

Ljuslådor

Platsen för dina skyltar är tongivande för vilka material som kan bli aktuella. Allt för att din skylt ska hålla under en längre tid och framträda på bästa sätt. Hör av dig så kan vi berätta mer!

ljuslådor
profilbokstäver

Profilbokstäver

Profilbokstäver ger ett elegant intryck och kan enkelt användas både inomhus och utomhus.

Vepa/Banderoller

En vepa eller banderoll är en mjuk skylt som enkelt kan sättas upp på de flesta platser, är lätt att frakta och smidigt kan bytas ut. Den fungerar väl både inomhus och utomhus.

vepa/banderoller

Vad behöver du för att synas?

Ta kontakt med oss redan idag och berätta om hur du vill växa. Låt oss hitta en lösning om kan hjälpa dig att förverkliga dina framtidsvisioner.

Skyltar
chevron-down