Wrapping

Wrap är ett engelskt ord som betyder ”klä in” och det är vad detta handlar om - att klä in bilar med folie. En helfoliering innebär att hela bilen kläs in i en tunn plastfilm.

Wrapping förändrar din bils utseende på det sättet som just du önskar samtidigt som det skyddar mot olika typer av skador i flertalet år, beroende på vilken folie du väljer. Folien kan när som helst tas bort utan påverkan på bilens lack.

Kostnaden för en helfoliering varierar utifrån bilens modell, antal dörrar, karossdetaljer, kjolpaket och förstås ditt val av folie.

Här kan du läsa mer om helfoliering.

Bildekor

Din bil är inte bara ett transportmedel utan kan också vara rullande reklam för ditt företag. Det kan du åstadkomma med allt från en mindre dekal till att klä in större delar av bilen. Vi hjälper dig att hitta en helhetslösning där allt från idé till färdig bildekor ingår.

bildekor
stenskott

Stenskott

När du köpt en ny bil finns det alltid en viss oro för stenskott eller repor i lacken. Genom att använda en stenskottsfolie kan du skydda bilens mest utsatta delar.

Wrap your car

Signum Reklam ingår i kedjan Wrap Your Car som arbetar exklusivt med wrapping, bildekor och stenskott. Kedjan finns på flera orter i Sverige och vi arbetar i distrikten Härnösand/Sundsvall.
https://wrapyourcar.se/

Hur vill du att dina företagsbilar ska se ut?

Ta kontakt med oss redan idag och berätta om hur du vill växa. Låt oss hitta en lösning om kan hjälpa dig att förverkliga dina framtidsvisioner.

Bildekor
chevron-down