Om Oss

om oss bild på Sebastian Johansson wrappar en bil

Hej!

Jag heter Sebastian Johansson och det är jag som äger företaget Signum Reklam. Tillsammans med mina fantastiska medarbetare strävar vi efter att växa. Företaget har en stadig grund här i Härnösand och nu är det dags att ta nästa steg på väg till att bli det självklara valet för hela regionen.

Min och företagets resa

Precis som före skriftspråkets uppkomst finns det många berättelser om hur det hela börja men det kan vi ta en annan gång. Istället börjar vi där det hela började för mig. Det var i februari 2014 då jag började jobba åt Sune Ribbenvik på hans enskilda firma Skylt & Reklam. 

Jag kommer från tidningsbranschen och har alltid haft ett stort intresse för reklam och marknadsföring. När jag fick vara tillsammans med Sune och se grafisk formgivning ta en fysisk form blev det en passion för mig. Det är en fantastisk känsla att kunna sitta framför datorn och skissa på olika idéer och sedan förverkliga dem genom en snygg bildekor eller skyltning.

Under 2015 bildades aktiebolaget Skylt & Reklam i Härnösand i samband med att Sunes styvson tog över verksamheten. Jag såg stora möjligheter för företaget och tillsammans med min goda vän Fredrik Bäckström la vi ett bud på att få köpa verksamheten. 

Ett och ett halvt år senare fick vi den möjligheten och sedan den 1 juli 2016 har företaget sitt nya tilltalsnamn Signum Reklam. Sedan november 2021 är jag ensam ägare till företaget då Fredrik satsar på nya spännande äventyr.

Jag kan med stolthet säga att Signum Reklam står för ett helhetstänk med kvalitet. Vi strävar hela tiden efter att hitta enkla och smidiga lösningar till ett rättvist pris. Vi är redo att göra det som krävs för att förtjäna ditt förtroende.

Läs mer

Låt oss nu hjälpa dig att växa!

Ta kontakt med oss redan idag och berätta om hur du vill växa. Låt oss hitta en lösning om kan hjälpa dig att förverkliga dina framtidsvisioner.

Huvudformulär (index, tjänster, om oss, artiklar)

Personal

Personalen på Signum reklam

chevron-down