Signum Reklam

Vi på Signum Reklam hjälper dig med ditt reklam och profilerings behov. När ditt företag eller förening vill ha; bra kvalitet, god service till ett rättvist pris.

Vare sig det är nystartat, genomgår en omprofilering eller ska lansera en ny produkt/tjänst kan bildekor och skyltning vara till stor hjälp. Vi har ett brett utbud av profil- och arbetskläder, som vi kan bl a trycka din logotyp på. Vi hjälper dig välja bland tusentals present och reklamartiklar, allt från roll-ups och flaggor till muggar och pennor.

Behöver du hjälp med att skapa en logotyp, utforma annonser eller ta fram en hel grafisk profil, hjälper vi dig med idé och design.

Signum Reklam ingår i bolaget Skylt & Reklam i Härnösand AB och ägs av Sebastian Johansson och Fredrik Bäckström. Tillsammans har vi många års erfarenhet från Härnösands service och media branscher.

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.


Korta fakta

Bolagsnamn
Signum Reklam
Org.nummer
5569946030
Telefonnummer
0611-22422
E-postadress
info@signumreklam.se