Wrapping

wrapp2

Hel eller del foliera din bil eller skydda lacken med stenskottsfolie. Vi är utbildade inom bilfoliering och har många olika alternativ att välja mellan: Högblanka, matta, metallic, borstad metal, chrome och kolfiberimitation som ger en fräsch färgförändring på ditt fordon. 

Vi gör din bil till din egen. Kontakta oss för ett gratis kostnadsförslag.

 

Visste du att…
Första bilen som kläddes i vinyl med syftet att byta färg gjordes som ett experiment hos en folietillverkare i Storbritannien på en brittisk taxibil, dock var det tyskarna som nappade på konceptet, eftersom tyska taxibilar enligt lag skulle vara av den otroligt fula ljusbeiga färg som dom har än i dag gjorde dom helt osäljbara efter sina tre år i tjänst. Folie togs fram i den rätta färgen och så var helfolieringen i full gång, detta var i slutet av 80-talet. Mycket har hänt med materialet sedan dess, folien och limmet och inte minst användningsområdena har utvecklats men tekniken är i grunden den samma.